Inquiry
Form loading...
Maua fa'amatalaga ile fa'atulagaga ole Pile Test Cable

Tala Fou

Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

FLYY Automotive Cables: O le fea uaea e sili ona lelei mo taavale?

2024-06-28 15:21:46

 

Folasaga ile Optic Cable:
I le matata o le inisinia ma le fausiaina, e taua tele le faʻamautinoaina o le mautu ma le faʻamaoni o le fausaga. Ole su'ega fa'aputu e iai sona sao taua ile su'esu'eina o le gafatia e tauave ai uta ma le fa'atulagaina o mea fa'avae loloto. O laina faʻataʻitaʻi faʻapipiʻi, faʻapitoa faʻapitoa mo lenei faʻamoemoe, e maua ai se auala faʻalagolago ma lelei e aoina ai faʻamatalaga taua i le faagasologa o suʻega. O lenei tusiga o loʻo suʻesuʻeina le manatu o laina faʻataʻitaʻiga, o latou fausiaina, ma faʻamaonia le taua o le PUR (polyurethane) mea faʻapipiʻi fafo i la latou faʻatinoga.

1. O le a le uaea su'ega ma'a?
O se uaea fa'ata'ita'i fa'aputu o se meafaigaluega fa'apitoa e fa'aaogaina i le su'ega o uta, o se metotia e fa'aaogaina e iloilo ai le gafatia o le amo ma le fa'amaoni o elemene faavae loloto. O nei uaea o lo'o fa'apipi'iina i totonu po'o luga o le fa'aputuga i le taimi o le fausiaina, e mafai ai e inisinia ona mata'ituina ma fua le tali a le faaputuga i uta fa'atatau. E ala i le pu'eina o fa'amaumauga i le taimi tonu e uiga i fa'alavelave, fa'ase'e, ma le fa'asoaina o fa'alavelave, ua maua ai e uaea su'ega fa'aputu ni fa'amatalaga taua ile amio a le fa'aputuga ma fa'atinoga fa'atulagaina.
2. Fausiaina o Uaea Su'ega Fa'aputu:
O laina fa'ata'ita'i fa'aputu ua mamanuina ma le toto'a lelei ina ia mautinoa le sa'o ma le fa'amaoni o le aoina o fa'amaumauga. O vaega autu e fausia ai lo latou fausiaina o mea nei:
A. Elemene Autu:
I le fatu o le uaea fa'aputuga o lo'o i ai le elemene autu, lea e aofia ai le tasi pe sili atu alava opitika fa'aletonu. O nei alava opitika ua mamanuina e iloa ai ni suiga laiti i le tiga ma le deformation, ma liua i latou i faailoilo fua. O le elemene e puipuia ma le faaeteete e tetee atu i tulaga faigata e feagai i le taimi o le faʻapipiʻiina ma le suʻega o maa.
B. Outer Sheath Material - PUR:
O le fa'aofuofu pito i fafo o le fa'aputu su'ega uaea e taua tele e puipuia ai le elemene autu ma fa'amautinoa lona fa'atinoga ma le umi. O le Polyurethane (PUR) o le mea e sili ona fiafia i ai mo lenei faʻamoemoe ona o ona meatotino mataʻina. I le tasi itu, o le PUR e ofoina atu le maualuga o le teteʻe i le abrasion, aʻafiaga, vailaʻau, ma le susu, ma faʻalelei ai mo siosiomaga faufale faigata. O lona fetuutuuna'i sili ona lelei e mafai ai e le uaea ona tetee atu i le punou ma le mimilo e aunoa ma le faʻafefeina o lona fausaga faʻamaoni.
I le isi itu, o le faʻaogaina lelei o masini a le PUR e faʻamautinoa ai o le uaea e tumau lona foliga ma lona fausaga e tusa lava pe i lalo o tulaga o le maualuga o uta. E taua tele le fuaina sa'o o le mamafa i le vaitaimi ole su'ega o uta.
3. Le Taua ole PUR:
Filifilia o le PUR e fai ma mea fa'apipi'i pito i fafo mo uaea su'ega fa'aputuga o le ki lea i le fa'atinoga atoa. O le tumau ma le tetee atu i mea mai fafo e pei o le susu ma vailaʻau e faʻamautinoa ai le umi ma le faʻamaoni o le uaea i siosiomaga faigata. Ole fetuutuunai ole PUR e mafai ai ona faigofie le taulimaina ma le faʻapipiʻiina, lea e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻaleagaina i le faagasologa o suʻega.
E le gata i lea, o le mautu faʻainisinia a le PUR e faʻamautinoa ai le puʻeina saʻo o faʻamaumauga o faʻamaumauga, tuʻuina atu i inisinia se faʻamatalaga saʻo i le auala e amio ai le faaputuga i lalo o le uta. O nei fuataga e saofagā i le faia o filifiliga e uiga i le gafatia o le uta, faʻamaoni, ma le faʻatinoga atoa o le faaputuga.
O laina fa'ata'ita'iga o fa'aputuga o vaega taua ia o le su'esu'eina o le gafatia e tauave ai le uta ma le fa'atulagaina o elemene faavae loloto. O le mamanu o uaea su'ega fa'aputu e mafai ai ona latou tatalia si'osi'omaga faigata, lea e maua ai fa'amatalaga taua mo inisinia ma faufale faufale. O mea fa'apipi'i pito i fafo o le PUR, e ta'uta'ua mo lona tumau, fetuutuuna'i, ma le mautu fa'ainisinia, fa'amautinoaina le fa'amaoni ma le sa'o o le uaea i le taimi o su'ega uta uta. I le faʻaaogaina o le PUR, e mafai ai e le au inisinia ona maua ni faʻamatalaga taua i le faʻatulagaina o le faʻamaoni ma le faʻatinoina o elemene faavae loloto, lea e saunia ai le auala mo le saogalemu ma le faʻaleleia o faiga faufale.

1. Uaea Su'ega Fa'apututalafou8-19rw

2. Falegaosimeatalafou8-2hoq